"> ');

06-81734474

Over ons

Over ons

 

Diëtistenpraktijk Vitalarium is een zelfstandig praktijk waarbij een kwalitatieve dienstverlening wordt aangeboden. De diëtiste Margarita Galibardova is de praktijkhouder die dieetbegeleiding geeft aan diverse doelgroepen.

De diëtiste is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer:19102098189. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Diabetes and Nutrition Organisation Nederland, Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (Leefstijldiëtist), Diëtisten Netwerk Nederlandse Coeliakie Vereniging en Netwerk Kinderdiëtisten. Biinenkort is zij ook lid van Diëtistenverenigng Vrouw en Vruchtbaarheid. Zij volgt regelmatig bijscholing om haar kennis up-to-date te houden. 

 

 

 

Filosofie

 

Bij diëtistenpraktijk Vitalarium vinden wij een persoonlijke benadering heel belangrijk en hier passen wij onze werkwijze op aan. Onze filosofie is genieten van gezond eten en kiezen voor zo veel mogelijk natuurlijke en onbewerkte voedingsmiddelen. Deze filosofie in combinatie met wetenschappelijk onderbouwde kennis, vertalen wij in een op maat gemaakte behandeling

 

 

 

Wilt u meer weten over de dietiste klikt  op "Feel Good":